Składniki:
- bułka z ziarenkami
- masło lub naturalny serek
- wędzona makrela (no nie cała, trochę) lub inna wędzona ryba
- liść sałaty
- kilka listków ziół (u nas bazylia, kolendra i tymianek)
Bułkę przekroić na pół, posmarować obie części masłem lub serkiem. Na spód nałożyć rybę, bez ości i skóry, na to liść sałaty i zioła. Przykryć wierzchem bułki.
Z racji zastosowania ziół, które moim zdaniem poprawiają walory smakowe kanapki, dodaję ją do Zielnika Pluskotki. Wybór ziół był pseudolosowy, bo wzięłam to co akurat mi wyrosło w większej ilości. Kolendry za bardzo nie czułam, ale bazylię i tymianek już tak. I stwierdzam, że pasują do wędzonej ryby.
3 komentarze:
Już widzę tego wspaniałego pirata z lizakiem!
Jeśli chodzi o mnie to ja również lubię na kanapkę łososia i wydaje mi się, że jest to zdecydowanie najlepsza ryba. Ja go bardzo chętnie zamawiam od https://mowisalmon.pl/produkty/ ponieważ wiem jakie znaczenie ma skąd ryba pochodzi oraz jakiej świeżości jest.
Looking for the best place to buy Psychedelics muhsrooms , MDMA ( molly ) , coke , lsd , pills, cystal meth, exotics vapes, carts and more others online at natural meds online shop
Click below for purchase
buy pure bio cocaine online
buy pure colombian coke online
buy crack cocaine online
buy pure Volkswagen coke online
Prześlij komentarz